lunes, 24 de marzo de 2008

24 HORAS TROFEO CIUTAT DE REUS 2006

25-06-06 23:51

El Fincas Legna guanya les 24 Hores Trofeu Ciutat de Reus

Ha superat in extremis a la final per 3-2 a l’Estrudec en un torneig iniciat dissabte i amb 16 equips participants





Els equips del Fincas Legna i l'Estrudec, junts després de la final amb els seus trofeus de campió i sotscampió, respectivament
El Fincas Legna ha acabat proclamant-se aquest diumenge campió de les 24 Hores de Futbol Sala XVIIè. Trofeu Ciutat de Reus, celebrat al Pavelló Olímpic sota l'organització d'ACET Reus amb la participació de 16 equips. Els guanyadors s’han imposat a l’Estrudec per 3-2 en un duel molt disputat. Excavaciones M. Linares i Construccions Ferré han estat els altres semifinalistes del certamen.

La final ha estat molt igualada i el gran favorit, el Fincas Legna, ha vist com al primer temps el seu rival ha estat molt més encertat en les rematades, sorprenent-lo en dues arribades que han permès a l’Estrudec arribar al descans amb avantatge parcial de dos gols (0-2). Però a la represa el Fincas Legna ha marcat aviat l’1-2 i mica a mica ha anat traient profit de la seva profunditat de banqueta. Amb un penal ha fet l’empat i amb un doble penal ha marcat el 3-2, en accions molt protestades pel seu adversari. Al final, la victòria ha correspost a aquest equip, que succeeix al Legna Crèdits com a campió.

Per arribar a aquest partit s’ha jugat una fase prèvia entre els 16 equips participants amb competició ininterrompuda durant tota la nit. Del grup A s’han classificat per a quarts de final l’Excavaciones M. Linares i l’Estrudec, mentre que han quedat eliminats l’Opá vamos a ganar i el Frit Páramo; del grup B els que han seguit endavant han estat El Mergo i los Petardos, dient adéu l’Arias y Olivé i el Regatas Vila-Reus; del grup C han superat ronda el Fincas Legna i el Construcciones Ferré, mentre que s’han quedat en el camí el Cafetería el Pabellón i Los Orcos; i del grup D el Verocris-Hidronatur i el Pub Madison DT han passat a quarts, acomiadant-se los Hombes de Paco i el Samsa.

A quarts de final, l’Excavaciones M. Linares, el Fincas Legna, l’Estrudec i el Construccions Ferré han deixat fora de concurs, respectivament, a Los Petardos, el Pub Madison DT, El Mero i el Verocris-Hidronatur. I a semifinals, el Fincas Legna ha vençut amb claredat a l’Excavaciones M. Linares mentre que l’Estrudec ho ha tingut més complicat contra el Construccions Ferré ja que el partit s’ha resolt a la tanda de penals.

A banda dels premis col•lectius, també s’han lliurat premis als millors jugadors. Així, ha quedat màxim golejador de la primera fase Josep Giralt (El Mergo), amb 8 gols, mentre que el porter menys golejat ha estat Miguel Ángel Molina (Estrudec). Finalment, el millor jugador del torneig i de la final ha estat Senen Vázquez (Estrudec).

La classificació definitiva d’aquesta 17a. edició de les 24 Hores Trofeu Ciutat de Reus és la següent:
1. Fincas Legna
2. Estrudec
3. Excavaciones M. Linares
4. Construccions Ferré
5. Verocris-Hidronatur
6. El Mergo
7. Los Petardos
8. Pub Madison DT
9. Opá vamos a ganar
10. Arias y Oliver
11. Cafetería el Pabellón
12. Los Hombres de Paco
13. Samsa
14. Regatas Vila-Reus
15. Los Orcos
16. Frit Páramo



Raúl Rodríguez Reus

No hay comentarios: